Investeer in Blue Current: laadpalen voor elektrisch rijden overal en voor iedereen

De belangrijkste voorwaarden om elektrisch rijden te laten slagen is dat er voldoende laadpunten zijn. Dit is nog lang niet het geval. In het nieuws is continu te horen dat er laadpunten bijgeplaatst moeten worden om aan de toekomstige behoeften te kunnen voldoen, en volgens de Nationale Agenda Laadinfrastructuur zijn er in 2030 circa 1,8 miljoen laadpunten nodig in Nederland. Investeer  via OneplanetCrowd in Blue Current om 200 nieuwe laadpunten te realiseren!

Blue Current stimuleert bedrijven en verenigingen om laadpunten te plaatsen, door de laadpunten kosteloos beschikbaar te stellen. Daarnaast ontzorgen we de betreffende locatie zo veel mogelijk. Wij monitoren namelijk het laadpunt, zodat zij een service kunnen leveren aan gasten en bezoekers zonder hier zelf omkijken naar te hebben. Wij verdienen dit laadpunt terug doordat de elektrische rijder betaalt voor de afgenomen stroom.

Ons concept heeft zich bewezen: Blue Current heeft inmiddels een netwerk van meer dan honderd van deze exploitatie laadpunten bij hotels, winkelcentra, parkeergarages, bedrijven en sportverenigingen. Wij willen dit netwerk van laadpunten nu snel gaan uitbreiden zodat ook bij uw sportvereniging of favoriete restaurant laadpunten komen te staan, en zijn daarom een financieringsronde gestart. Om de volgende 200 laadpunten te  kunnen (voor)financieren en exploiteren zoekt Blue Current €200.000.

Help mee om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen door een lening te verstrekken met een rente van 7% en een looptijd van 5 jaar.

Share Button