Investeer in Enie.nl en maak zonnepanelen voor iedereen toegankelijk

Bouw mee aan de missie om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken en investeer via crowdfunding (via OneplanetCrowd) in Enie.nl! Enie.nl verhuurt zonnepanelen.

De energietransitie in Nederland is in volle gang, maar moet verder worden versneld. Daarom moet zonne-energie voor iedereen toegankelijk worden. Veel Nederlanders hebben de financiële middelen niet om te investeren in een eigen zonne-installatie. Enie.nl verhuurt zonnepanelen en maakt daarmee de drempel om over te stappen zo laag mogelijk.

Sinds de oprichting in de zomer van 2013 is enie.nl uitgegroeid van innovatieve start-up naar een toonaangevende leverancier van zonne-energie. Sindsdien zijn er meer dan twaalfduizend mensen en organisaties overgestapt op zonne-energie van enie.nl en zijn er meer dan 100.000 zonnepanelen geïnstalleerd. Dagelijks werken ruim 25 medewerkers (intern) en 50 monteurs (extern) vanuit verschillende locaties in het land om onze duurzame ambities te realiseren.

Als volgende stap in haar groeistrategie heeft Enie.nl in 2018 de markt voor de verhuur van Zonnestroomsystemen betreden en is in hetzelfde jaar Enie.nl Financial Services B.V. (“ EFS”) opgericht. EFS heeft momenteel al een portefeuille met 65 verhuurde en geïnstalleerde Zonnestroomsystemen met in totaal meer dan 1.300 panelen aangekocht om langjarig te exploiteren. Om de volgende portefeuille van 50 verhuurde zonnestroominstallaties te financieren en vervolgens langjarig te exploiteren zoekt Enie.nl Financial Services nu €250.000,-.

Doe mee om zonne-energie voor iedereen in Nederland beschikbaar te maken door een lening te verstrekken met een rente van 5% en een looptijd van 2 jaar.

Share Button