Investeer in Cirqlar: biobased en circulair bouwen

Draag bij aan de verduurzaming van de bouwsector door te investeren via Oneplanetcrowd in de productie van een biobased en circulair bouwmateriaal. Met het bedrijf Bewust in de Bouw leveren wij sinds 2012 verantwoorde en milieuvriendelijke bouwmaterialen, voornamelijk het materiaal Resysta.

Resysta is een bouwmateriaal gemaakt van biologisch restafval en is toepasbaar voor uiteenlopende bouwprojecten; van gevelbekleding en terrasdelen, en van meubels tot brugdelen en steigerdelen. De afgelopen jaren hebben wij dit materiaal reeds voor ruim honderd projecten geleverd. Een groeiend aantal architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, gemeentes en aannemers tonen interesse in het product. Om het materiaal marktconform te kunnen blijven leveren gaan wij het nu zelf produceren, onder de eigen productnaam Cirqlar. Om het productieproces te realiseren is financiering nodig voor machines, mallen en werkkapitaal. Naast de financiering door het BNG Duurzaamheidsfonds zijn wij een crowdfundingcampagne gestart waardoor u de mogelijkheid heeft om te investeren.

Draag bij aan de verduurzaming van de bouwsector en fund daarmee de circulaire economie. Verstrek een lening aan Cirqlar met een rente van 8% en een looptijd van 5 jaar.

Share Button