Investeer in CoffeeBundles en Fund the Circular Future

Na de eerste succesvolle crowdfundingcampagne via Oneplanetcrowd wil CoffeeBundles nogmaals bewijzen dat de koffie-industrie eerlijker en duurzamer kan zijn. Draag bij aan de funding van duurzame en eerlijke koffie door te investeren via Oneplanetcrowd in CoffeeBundles met een rente van 6% en een looptijd van 7 jaar. Ontvang bovendien 50 koppen koffie cadeau bij aanschaf van een CoffeeBundles abonnement.

CoffeeBundles nog even in een notendop: wij zijn ontstaan vanuit een gedeelde visie tussen Bundles en Moyee Coffee om het consumeren van koffie radicaal te veranderen. CoffeeBundles biedt koffieabonnementen aan waardoor iedereen, thuis of op kantoor, toegang krijgt tot duurzame koffiebonen uit een topkwaliteit koffiemachine. Wij bieden daarmee een alternatief voor de onnodige vervuiling van weggooi-coffee cups en slechte kwaliteit koffiemachines met een korte levensduur. Als consument of ondernemer hoef je door de abonnementsvorm geen duur apparaat aan te schaffen maar betaal je een prijs per kop koffie.

Tijdens de eerste succesvolle financieringsronde via Oneplanetcrowd in maart 2019 heeft de crowd 350 apparaten en abonnementen gefinancierd. Nu gaan we voor herfinanciering van de volgende 146 apparaten en abonnementen, ter waarde van €100.000.

Draag bij aan de funding van duurzame en eerlijke koffie door te investeren in CoffeeBundles met een rente van 6% en een looptijd van 7 jaar. Ontvang bovendien 50 koppen koffie cadeau bij aanschaf van een CoffeeBundles abonnement.

Share Button