Investeer in Neleman: good wine to save the world

Neleman wil de wijnwereld behoeden voor de negatieve effecten van klimaatverandering en heeft daarom als missie de wijnsector te verduurzamen en lokale druivenrassen te redden.  Om door te groeien en te investeren in de productontwikkeling van nieuwe (alcoholvrije-) wijnen, uitbreiding van de wijngaard met meer percelen lokale druiven, werkkapitaal en de verbouwing en inrichting van een proeflokaal bij de eigen wijngaard, is financiering nodig. U kunt meedoen door een lening te verstrekken via crowdfundingplatform Oneplanetcrowd: rente 4% jaarlijks in geld (netto 3,2% na aftrek beheervergoeding) + 2,5% in wijn (na de campagne eenmalig uitgekeerd in Neleman-vouchers) en met een looptijd van 5 jaar (1 oktober 2019 tot en met 1 oktober 2024).

Sinds 2014 produceert Neleman biologische en vegan friendly wijnen van voornamelijk lokale druiven van de eigen Spaanse wijngaard. Met klanten in Europa en de Benelux, maar ook in nieuwe markten als Azië, Canada, Rusland en Amerika, exporteert Neleman haar wijn inmiddels naar meer dan tien landen.

Derrick Neleman (Oprichter Neleman):“’By doing the good thing right, you make the world more beautiful. It’s that simple.’ Onder dit motto ben ik destijds mijn opleiding bio-dynamische landbouw begonnen. Na deze opleiding kwam ik uiteindelijk bij een Spaanse wijngaard terecht waar ik me realiseerde hoe belangrijk de rol van wijn is als cultureel-historisch bindmiddel. Dit heeft mij geïnspireerd om schitterende vegan friendly wijnen te maken in optimale samenwerking met de natuur zodat mensen kunnen ervaren hoe mooi en speciaal het leven eigenlijk is.

Doe mee en investeer in Neleman!

Share Button