Lendahand lanceert Lendahand Impact+ voor vermogende particulieren en stichtingen!

Lendahand is een impact investing platform waar circa 5.000 investeerders uit 50 landen maandelijks ongeveer EUR 2.5 miljoen uitlenen aan MKB ondernemers in opkomende landen. Na 6 jaar flinke groei van de crowdfunding website lanceert Lendahand nu een investeringsproduct waarmee grotere bedragen rechtstreeks belegd kunnen worden in diverse “lokale partners” waar Lendahand mee samenwerkt.

De investeerder geeft de gewenste investeringen door en Lendahand regelt de rest. Op deze wijze kunnen vermogende particulieren, fondsen en stichtingen makkelijker en goed gespreid beleggen in MKB ondernemers die écht impact creëren. Het product is vooral geschikt voor bedragen vanaf 50.000 euro.

Bijeenkomst

Op vrijdag 18 oktober om 15:00 organiseert Lendahand een bijeenkomst over het nieuwe product. Naast een presentatie van founder Peter Heijen met alle ins en outs zal ook een van de lokale partners (SolarWorks) komen vertellen over haar duurzame projecten in Tanzania.

 Locatie: Heilige Boontjes, Eendrachtsplein 3, Rotterdam. Mocht u geïnteresseerd zijn om wat grotere bedragen te beleggen, dan bent u van harte welkom om deze presentatie bij te wonen. Aanmelden kan via info@lendahand.com

Lendahand beschikt over een AFM-vergunning als beleggingsonderneming.

Share Button