Moyee Coffee lanceert een tweede crowdfunding campagne

Moyee Coffee lanceert een tweede crowdfunding campagne om de levens van Ethiopische koffieproducenten te verbeteren. Na de eerste campagne hebben we, dankzij jullie, met 200 kleine boeren 25.000 kilo koffie geproduceerd. Hiermee hebben we gezorgd voor een stijging van maar liefst 173% van het inkomen van de boeren. Sindsdien zijn wij gegroeid met dubbele cijfers. Nu zijn we bij Moyee Coffee klaar voor de volgende stap waarmee we 2x zoveel impact willen maken.

Samen met jullie, de FairChain Investors, willen we de koffieketen wereldwijd radicaal anders organiseren. Om dit te bereiken willen we 85.000 kilo premium Arabica koffiebonen aankopen van 400 boeren. Deze bonen zullen vervolgens in Ethiopië worden gebrand en verpakt. Hiermee kunnen we de volgende fase in van ons FairChainFarming programma waarbij een leefbaar inkomen centraal wordt gesteld.

Draag bij aan de productie van FairChain koffie en verbeter de levens van Ethiopische koffieproducenten door een lening te verstrekken met een rente van 5% en een looptijd van 5 jaar.

Share Button