Stan&Wende en Portaal Duurzaam Financieel organiseren avond over ‘duurzaam investeren voor nu en later’

Stan&Wende en Portaal Duurzaam Financieel (www.duurzaam-beleggen.nl) organiseren op 23 maart een avond in Pakhuis De Zwijger (Amsterdam) over duurzaam investeren voor particuliere beleggers die impact willen maken, voor nu en later. Duurzaam investeren biedt kansen voor bedrijven en daarom voor beleggers. Het gaat om dubbel rendement, financieel én maatschappelijk. Daarnaast brengen we een aantal zeer interessante sprekers bij elkaar. Vanuit hun kennis en expertise laten ze ons zien hoe je mensen en middelen met elkaar kunt verbinden.

In een prikkelende en uitdagende setting spreken we over manieren die er zijn voor een eerlijke, groene en menselijke wereld. Zo neemt Maurits Groen ons op zijn bevlogen manier mee in het verhaal over ‘Light up a nation’, de film 2020 en Waka Waka.

Met in dit programma onder anderen

Maurits Groen

Mede-oprichter WakaWaka

Philipp Kauffmann
Founder & Chief Grower Original Beans

Jochen Harkema
Mede auteur ‘Duurzaam beleggen voor dummies’

Bas Jan Blom
Directeur ASN Investment Funds

Wouter van Leusen
Onafhankelijk financieel adviseur en coach bij Financieel Bewust Zijn, Partner bij Stan&Wende

Hubrien Meijaard
Hubrien – Financieel Advies 2.0

Voor meer informatie en gratis aanmelden klik hier!

Share Button