Duurzaam Beleggen Academie wil beleggers opleiden om duurzamer en verantwoorden te investeren

Steeds meer mensen gaan beleggen om meer rendement te maken op hun vermogen. Daarnaast wordt steeds meer vermogen duurzaam en verantwoord belegd. In de institutionele wereld is duurzaamheid al gemeengoed. Maar voor particuliere beleggers is er maar beperkte informatie beschikbaar. Dat is een gemiste kans. De Duurzaam Beleggen Academie heeft de ambitie om het kennisgat op te vullen. Wij bieden cursus en coachingstrajecten voor particuliere beleggers die hun portefeuille willen verduurzamen en hun kennisniveau over beleggen op willen krikken. Op die manier kunnen beleggers een mooi rendement halen én bijdragen aan een betere wereld.

Wat doen we?

Succesvol duurzaam beleggen is voor iedereen weggelegd. Als je maar toegang hebt tot de juiste kennis en informatie. Met de DuurzaamBeleggenAcademie bieden we cursussen op verschillende niveaus. Van beginner tot gevorderde. Daarnaast begeleiden we onze leden bij het opbouwen van een portefeuille met duurzame en verantwoorde bedrijven. We zorgen ervoor dat je alle tools in handen hebt om je vermogen duurzaam te laten groeien.

Even voorstellen

Loege Schilder is sinds 2000 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij heeft gewerkt als optiehandelaar, vermogensbeheerder en adviseur van banken, pensioenfondsen en verzekeraars. Daarnaast is hij columnist bij o.a. Fiscalert en Belegger.nl.

 “Beleggen is door de lage rente vaak een noodzaak. Daardoor is een grote behoefte ontstaan naar inzicht in rendement, risicobeheer en de duurzaamheid van beleggingen.”

Jaap Plat verdient al sinds de jaren negentig zijn sporen in de beleggingswereld. Na zijn begin als optiehandelaar op de beursvloer in Amsterdam heeft hij op diverse Europese beurzen succesvol gehandeld.

 “In al die jaren heb ik geleerd hoe belangrijk het is om risico’s te beheersen teneinde mooie rendementen te kunnen halen. Ervaring en discipline zijn daarbij de toverwoorden.”

Sabine Pronk heeft brede ervaring in de wereld van training & ontwikkeling bij bedrijven zoals Microsoft en Dun&Bradstreet. Ze heeft ook ervaring met start-ups en maatschappelijke organisaties.

“Het bouwen van duurzame klantrelaties door middel van kennisoverdracht, oog voor detail, verbinding en servicegerichtheid is mijn ambitie..”

Meer weten? Bezoek even onze website www.duurzaambeleggenacademie.nl

Neem deel aan het gratis webinar ‘‘Voorkom de 7 meest gemaakte fouten bij duurzaam beleggen’ op 23 maart 20:00

Share Button