Zonlease haalt 1 miljoen euro op

ZonLease 1 B.V. haalt via ZonnepanelenDelen maximaal 1 miljoen euro op voor een portfolio van verschillende zonne-energieprojecten. Het bedrijf geeft een duurzame obligatielening uit met een rente van 3,0 procent en een looptijd van 34 maanden. De opbrengst wordt gebruikt om zakelijke zonnedaken te financieren.

Het bedrijf ZonLease 1 B.V. vergroot de mogelijkheden van financiering voor kleinere zakelijke zonne-energieprojecten met overheidssubsidie (SDE+). Zonlease richt zich op zonne-energieprojecten in Nederland met een omvang van 30.000 euro tot en met 500.000 euro.

ZonnepanelenDelen heeft veel ervaring in zonne-energie projecten. Via het investeringsplatform is sinds 2014 al voor meer dan 50 miljoen euro financiering verstrekt. Mede mogelijk gemaakt door bijna 10.000 investeerders. Met eigen software is een robuust systeem gebouwd om de zonne-energieprojecten te monitoren en daarmee het risico van de projecten te verlagen. De prestaties van de reeds gefinancierde zonne-energieprojecten zijn zeer goed en leveren bewijslast voor de betrouwbaarheid van deze investeringscategorie.

De aanbieding start 14 april 12:00 op https://zonnepanelendelen.nl/zonlease Investeren in de gezekerde senior obligatielening kan vanaf 2.500 euro.

Share Button