Florius beloont klanten voor hun duurzame keuze

Bron
Florius

Florius zet de volgende stap in haar  verduurzamingsambitie en beloont nu ook bestaande klanten met  duurzaamheidskorting. Om zo in 2030 de hele portefeuille gemiddeld op energielabel A te hebben en op die manier bij te dragen aan de verduurzaming van de woningvoorraad in Nederland.

24 maanden extra voor duurzaamheidskorting

Bij de start van een hypotheek of rentevastperiode ontvingen eigenaren van een duurzame woning (minimaal geregistreerd energielabel A) al een duurzaamheidskorting van 0,1%. Voor klanten die hun woning binnen 24 maanden ná de start van hun hypotheek of aanvang van hun rentecontract naar minimaal energielabel A verbouwen, maakt Florius het nu mogelijk om ook te profiteren van deze duurzaamheidskorting. De klant hoeft de korting niet zelf aan te vragen. Florius voegt de korting automatisch toe nadat het nieuwe energielabel is geregistreerd bij de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Nieuwbouw en vernieuwbouw

Karin Polman, directeur van Florius: “Bouwen aan een duurzame samenleving is een verantwoordelijkheid die we met z’n allen nemen.  Florius draagt daar graag aan bij door de duurzaamheidskorting op de hypotheekrente voor nog meer klanten mogelijk te maken. We willen zo bestaande klanten aanmoedigen tot en belonen voor het verduurzamen van hun woning. Klanten hebben nu na het ingaan van hun hypotheek of de aanvang van een nieuw rentecontract nog even de tijd om verduurzamende maatregelen door te voeren en hun nieuwe energielabel te laten registreren door een erkend energieadviseur. Met het verduurzamen van je woning kan je energie besparen, ontlast je het milieu en verhoog je je wooncomfort. Een win-win-win situatie dus!”

Share Button