Ed Nijpels spreekt op BeleggersFair 2021 over invloed klimaat op beleggingen

Op 15 oktober a.s. wordt de BeleggersFair 2021 georganiseerd in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een van de keynote sprekers is Ed Nijpels, voorzitter van het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord

Tot voor kort werd een van de meest uitdagende en cruciale onderwerpen van deze tijd, het klimaat, financieel en beleggingstechnisch vooral gevat in de gevleugelde term ESG (environment, social en governence). Met eerst de Urgenda-uitspraak en meer recent de uitspraak in de Shell-klimaat-zaak krijgt dit pas echt vleugels. Wat het klimaat en dan met name de sociale en bestuurlijke ontwikkelingen van het klimaat voor effect zal gaan hebben op het bedrijfsleven en daarmee dus aandelenkoersen en beleggingen zal gepassioneerd voor het voetlicht gebracht worden door Ed Nijpels. Is financieel gewin ten koste van alles een gepasseerd station?

Over de BeleggersFair

De BeleggersFair is het grootste beleggersevenement in Nederland en biedt een divers en breed programma en is daarmee een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers die zowel hun kennis als hun vermogen willen vergroten. Daarnaast kunnen zowel beginnende als gevorderde beleggers plenaire sessies, masterclasses en snelcursussen bijwonen om hun kennis bij te schaven of te verbreden. Beleggers die de smaak goed te pakken hebben, kunnen tijdens een wandeling over de beursvloer in contact komen met vele banken, vermogensbeheerders en adviseurs. Gedurende de dag delen bekende financiële goeroes hun Gouden Tips voor het komende jaar met de bezoekers.

Portaal Duurzaam Financieel is weer mediapartner van het event! Gratis registreren

 

Share Button