OHV Vermogensbeheer ontwikkelt duurzaamheidscategorisatie

Partner

OHV Vermogensbeheer heeft een eigen duurzaamheidscategorisatie ontwikkeld omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt voor onze klanten. Onlangs is er een onderzoek uitgevoerd naar de duurzaamheidsvoorkeuren onder haar klanten. Het onderzoek toonde aan dat maar liefst 80% van de klanten van OHV Vermogensbeheer interesse heeft in duurzaam beleggen via hun beleggingsportefeuilles bij het bedrijf.

Om transparantie te bevorderen en klanten een duidelijk beeld te geven van de duurzaamheid van hun beleggingen, heeft OHV Vermogensbeheer een innovatief systeem van duurzaamheidscategorisatie ontwikkeld. Vanaf vandaag is dit systeem zichtbaar in het inlogportaal van OHV, waardoor klanten direct kunnen zien hoe duurzaam hun beleggingen zijn.

Het duurzaamheidscategorisatie systeem, dat in de bijgevoegde afbeelding wordt uitgelegd, biedt een gestructureerd kader waarmee klanten de mate van duurzaamheid van hun beleggingen kunnen begrijpen. Het stelt klanten in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over hun beleggingsstrategieën, rekening houden met hun persoonlijke duurzaamheidsdoelstellingen.

Met dit systeem toont OHV Vermogensbeheer opnieuw haar toewijding aan het aanbieden van duurzame beleggingsoplossingen en het voorzien in de behoeften van haar klanten. Door duurzaamheidscategorisatie op een toegankelijke manier te integreren in het inlogportaal, streeft OHV Vermogensbeheer ernaar om samen met haar klanten te werken aan een duurzame toekomst.

Over OHV Vermogensbeheer

OHV Vermogensbeheer is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van vermogensbeheer dat zich richt op het bieden van op maat gemaakte beleggingsoplossingen voor particulieren en institutionele klanten. Met een sterke focus op duurzaam beleggen en een persoonlijke benadering, helpt OHV Vermogensbeheer klanten al sinds 1932 bij het realiseren van hun financiële doelstellingen op de lange termijn.

 

 

 

 

 

 

Share Button