Partnerpagina BrightPensioen

Wij zijn BrightPensioen. Samen regelen we jouw pensioen. Of je nu zzp’er, DGA, werknemer zonder pensioen of werkgever bent.  Wij geloven dat de financiële wereld een stuk beter kan. Eerlijker, transparanter en duurzamer. Met jou, de klant, voorop.

BrightPensioen is een social enterprise, in 2013 opgericht door Karin Jakobsen. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze praten mee over de koers van Bright en delen later mee in de winst. Wij zijn daarnaast de enige aanbieder die géén geld verdient aan het (pensioen)vermogen van onze leden, maar aan een los jaarlijks lidmaatschap. Zo houden zij aan het einde van de rit meer over. Het vermogen wordt tegen kostprijs belegd in een duurzaam lifecycle fonds.

Dit vinden wij ook Bright:

  • Je betaalt geen lidmaatschapskosten tot € 5.000 opgebouwd vermogen, voor maximaal een jaar.
  • Twee rekeningen voor hetzelfde lidmaatschap: een pensioenrekening en beleggingsrekening.
  • Jouw pensioenpot is en blijft van jou. Ook als je van baan verandert, ondernemer wordt of stop met werken. Je rekening(en) verhuizen mee.
  • Vier keer op rij de hoogste score van vijf sterren door onafhankelijk benchmarkinstituut MoneyView, in de categorie productvoorwaarden voor lijfrente-beleggingsproducten.
  • Tevreden leden! Zij geven ons een 4,8/5 op Trustpilot.

Nieuwsgierig geworden naar BrightPensioen? Lees verder op onze website.