Crowdfunding voor srprs.me: op naar 1 miljoen bewuste reizigers

Laat reizen weer gaan waarover het zou moeten gaan. Verduurzaam samen met srprs.me de reiswereld en geef 1 miljoen mensen hun onbevangenheid terug. Doe mee met de crowdfundingcampagne via Oneplanetcrowd: converteeerbare lening met 7% rente en looptijd van 58 maanden.

srprs.me is in 2014 gestart. We kunnen er niet onderuit dat reizen een negatieve impact heeft op het milieu, helemaal nu mensen door de toenemende welvaart steeds meer gaan reizen. Juist daarom wil srprs.me haar reizigers bewust maken van hun voetafdruk. We moedigen ze aan om deze te compenseren of te reduceren. Te beginnen met de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van een volledige srprs.reis te compenseren.

Omdat een verrassing nog mooier uitpakt in een wereld die we ook mooi houden, lanceren we daarnaast nog een aantal duurzame opties binnen ons huidige aanbod van reizen. Er komt een roadtrip voor elektrische rijders, we voegen een eco-friendly accommodatietype toe en we lanceren de treinreis als volwaardig alternatief voor onze vlieg- en autoreizen.

Door nu te investeren, maak jij deze plannen samen met ons waar en word je mede-eigenaar van een bedrijf dat reizen weer laat gaan waar het over zou moeten gaan: vanuit een onbevangen geest genieten van het moment, open staan voor het onverwachte en herinneringen maken voor later.

Voor het realiseren van alle srprs.doelstellingen willen we maximaal twee miljoen euro nieuw geld ophalen. Deze investering gebruiken we  in eerste instantie voor het verduurzamen van onze reizen en voor het versnellen van onze groei.

Doe mee en investeer!

Share Button