Investeer in het circulaire platform Saltrex met wereldwijde impact

Fabrikanten, logistiek dienstverleners en hun verzekeraars worden dagelijks geconfronteerd met beschadigde / vervuilde goederen en reststromen. Voor de eigenaar onbruikbaar maar voor andere partijen kunnen die goederen nog veel waarde hebben. Saltrex brengt met haar platform de vraag en het aanbod van grote internationale spelers bij elkaar. Dat doen ze nu zo’n twee jaar succesvol met klanten als Delta Lloyd – Nationale Nederlanden en transporteur CMA CGM. Het is nu mogelijk via het crowdfundingplatform Oneplanetcrowd te investeren in Saltrex!

Vanuit verzekeraars is de vraag gekomen om ook een oplossing te bieden voor onbruikbare goederen die, vanwege bijvoorbeeld merkbescherming of voedselveiligheid, gecertificeerd vernietigd dienen te worden. Tot nu toe worden die goederen verbrand. Zonde, want bevuilde merk t-shirts kunnen ook gerecycled worden tot bijvoorbeeld kussens. Daarom start Saltrex nu het platform Saltrex Waste. Hun missie is om jaarlijks miljoenen tonnen aan ‘onbruikbare’ materialen een nieuw leven te geven.

Doet u mee met deze missie? Om de platformen (verder) te ontwikkelen en te laten groeien is financiering nodig. Bouw mee aan een circulaire toekomst door te investeren. Word aandeelhouder d.m.v. een converteerbare lening.

Share Button