Het nieuwe hypotheekmerk Lot biedt duurzame hypotheek met rentekorting

Bron
Lot

Lot Hypotheken is de nieuwe hypotheekaanbieder voor iedereen die in aanmerking komt voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Het nieuwe merk, onder de vertrouwde vleugels van NIBC Bank, biedt als eerste Nederlandse geldverstrekker een 10-jaars rente van 0.99%. Lot verstrekt hypotheken waar je blij van wordt: duurzaam, met goede voorwaarden en zonder ingewikkeld gedoe.

Rente looptijden

Hoewel langere rentevaste periodes van 20 en 30 jaar populair zijn, kiest nog een substantieel deel van de hypotheeksluiters voor een kortere rentevaste periode, blijkt uit marktcijfers. Zo wordt in de NHG markt circa 25% van alle hypotheken gesloten met een rentevaste periode van 10 jaar. Met een rente van 0,99% biedt Lot ook deze doelgroep een zeer aantrekkelijke hypotheekpropositie.

Duurzaamheid

Lot vindt duurzaamheid belangrijk. Dat is terug te zien in het productaanbod en in de manier waarop wordt gewerkt. Zo wordt met digitale communicatie papierwerk voorkomen. Alle klanten krijgen bovendien bij het afsluiten van een hypotheek de mogelijkheid voor een gratis energiebespaarrapport met advies hoe hun woning duurzamer te maken. Daarnaast kunnen klanten met de speciale Lot duurzaamheidshypotheek extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een lagere rente van slechts 0,5%.

“Bij Lot staan we voor blije mensen. Mensen die blij zijn met hun huis én met hun hypotheek. We hebben dan ook een propositie ontwikkeld die optimaal aansluit bij de huidige behoeften van consumenten en adviseurs. Zo hebben we een efficiënt hypotheekproces; zonder onnodige stappen en op basis van externe databronnen. Daarnaast vinden wij duurzaamheid een belangrijk thema. Bij Lot informeren we consumenten over de mogelijkheden en stimuleren we hen om hun woning te verduurzamen. En met onze duurzaamheidshypotheek bieden we hiervoor een aantrekkelijke hypotheekoplossing. Wie wordt daar nu niet blij van.” Aldus Saskia Buursink, verantwoordelijk voor marketing & sales Lot Hypotheken.

De voordelen op een rij

  • Goede klantbediening mogelijk door efficiënt hypotheekproces
  • Een duurzaamheidshypotheek tegen een lagere rente en een gratis energiebespaarrapport voor alle klanten
  • Goede voorwaarden en flexibiliteit tijdens looptijd zoals een verhuisregeling (ook zonder NHG) en 100% vergoedingsvrij aflossen uit eigen middelen
  • Aantrekkelijke rentetarieven

Over Lot Hypotheken

Lot Hypotheken is een Nederlandse hypotheekaanbieder en 100 procent dochter van NIBC Bank. De funding is afkomstig van twee gerenommeerde Nederlandse investeerders met wie Lot strategische partnerships is aangegaan en van NIBC Bank. De hypotheken van Lot zijn verkrijgbaar via een geselecteerd aantal intermediairs. Om een goede dienstverlening te kunnen bieden aan klanten en adviseurs, werkt Lot samen met Nationaal Hypotheek Loket en Stater voor de verwerking en het beheer van de hypotheken.

Share Button