Duurzame fondsen Actiam en NN IP winnen IEX Gouden Stier 2020

De IEX Gouden Stieren 2020 zijn uitgereikt. Het ACTIAM Duurzaam Index Aandelenfonds Wereld kreeg de prijs in de categorie ‘Beste indexproduct van het jaar’. Het NN Duurzaam Aandelen Fonds (NN Investment Partners) kreeg de prijs voor het ‘Beste duurzaam beleggingsfonds van het jaar’.

Het NN Duurzaam Aandelen Fonds was zowel in 2020 als in 2019 ook het best renderende duurzame aandelenfonds in Nederland.

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken, door op basis van heldere criteria de beste producten en diensten in dat ruime aanbod te identificeren. De IEX Gouden Stier-Beste Keuze is een onafhankelijk keurmerk en geeft beleggers handvatten om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

De IEX Gouden Stieren worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. De Gouden Stier is een initiatief van IEX Media.

Share Button