ASN Bank genomineerd voor Cash Publieksprijs 2022

Bron
Cashcow

Partner

Breng uw stem uit op één van de genomineerden voor de Cashcow Awards: de Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2022, en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro! ASN Bank is daarbij genomineerd voor de  Cash Publieksprijs 2022.

“Wij zijn vereerd dat ASN Bank is genomineerd voor de Cash Publieksprijs 2022. Het is ons doel om duurzaam beleggen zo toegankelijk mogelijk te maken, met optimaal rendement voor de belegger en voor de wereld. We willen beleggers ondersteunen bij het zelf maken van hun keuze. Dat doen we met handige video’s, online tools en informatie. Bijvoorbeeld over:

  • De impact van duurzaam beleggen;
  • Het verschil tussen beleggen en speculeren;
  • Hoe je een beleggingsfonds kiest dat bij je past.

Daarnaast organiseren we regelmatig webinars waarin we een breed publiek meenemen in de wereld van duurzaam beleggen en de keuzes die je daarin kunt maken.

Deze nominatie is voor ons een bevestiging dat de interesse voor duurzaam beleggen toeneemt, en we zien het als waardering voor onze inzet om hier uitleg over te geven. Hoe meer mensen duurzaam beleggen des te groter de duurzame impact die we met elkaar maken.” – Arie Koornneef,  Directeur ASN Bank.

Tijdens het Groot Beleggersonderzoek van Cash zijn door u vele favorieten voor deze prijzen genoemd. Daaruit zijn voor elke Cashcow Award vijf genomineerden gekomen, waarop u uw stem kunt uitbrengen. Wie verdient het volgens u een van deze Awards te winnen? Breng hieronder uw stem uit op uw favoriet voor één of meerdere awards en maak kans op een heerlijk diner!

De stemming loopt tot en met zaterdag 16 april (12.00 uur). De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de online BeleggersFair Kennis Update op 22 april.

Share Button