VBDO publiceert podcast: The purpose of finance and investment

Partner

We staan voor grote, mondiale uitdagingen op het gebied van duurzame ontwikkeling. Deze vraagstukken eisen gedegen financiële besluitvorming van zowel investeerders op kapitaalmarkten, CFO’s binnen bedrijven als beleidsmakers van de overheid, willen we ze het hoofd bieden. Zeker nu zelfs de private markten de gevolgen beginnen te ondervinden van instortende ecosystemen. In de gloednieuwe, 5-delige podcastserie the Purpose of finance and investment van de VBDO helpen 10 financiële en duurzaamheidsexperts ons bij het verkennen en heroverwegen van enkele van de meest fundamentele, leidende principes van onze financiële besluitvorming.

Luister vandaag nog naar de trailer en aflevering 1: ‘The origins of finance and investment’:

Share Button