Pensioenfonds Rail & OV publiceert een verkennende case study over biodiversiteit met behulp van WNF

Pensioenfonds Rail & OV publiceert een verkennende case study over biodiversiteit met behulp van Wereld Natuurfonds (WWF-NL)

Biodiversiteitsverlies is een urgent en complex risico voor onze samenleving en economie, en daarmee ook voor ons pensioenfonds. Een beeld dat niet alleen bij het pensioenfonds maar ook onder onze deelnemers leeft, zoals duidelijk werd uit het meest recente MVB-webinar.

En daarom hebben wij een eerste stap gezet op dit gebied door, met ondersteuning van het Wereld Natuurfonds (WWF-NL), te onderzoeken waarom biodiversiteit een relevant onderwerp is voor institutionele beleggers zoals Rail & OV. Dit onderzoek is voor ons als pensioenfonds de eerste stap in een mogelijk intensief traject waarbij de integratie van biodiversiteit in ons MVB-beleid centraal staat.

Share Button