NIBC lanceert Vastgoed Hypotheek Duurzaamheidslening om huiseigenaren te ondersteunen bij verduurzaming

Bron
NIBC

Met trots introduceert NIBC de Vastgoed Hypotheek Duurzaamheidslening, een product dat bestaande en nieuwe klanten ondersteunt bij het verduurzamen van hun onderpand(en) voor verhuur. Deze lening is speciaal bedoeld voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Dankzij een snel aanvraagproces (waarbij veelal geen nieuwe taxatie nodig is) wordt het voor beleggers eenvoudiger om te verduurzamen. 

Waarde en rendement van vastgoed verhogen 

De Duurzaamheidslening stelt klanten in staat om specifieke energiebesparende maatregelen te financieren die het energielabel verbeteren, zoals HR++-glas, dak- en vloerisolatie, warmtepomp, zonnepanelen en meer. Een beter energielabel verhoogt de huur- en vastgoedwaarde, wat uiteindelijk leidt tot een verhoogd rendement op de investering voor onze klanten. Bovendien profiteren huurders van lagere energiekosten en verbetert het wooncomfort.

Dirk van den Beukel, Directeur Vastgoed Hypotheek: “We zijn verheugd om een nieuwe mijlpaal aan te kondigen voor NIBC Vastgoed Hypotheek: de Duurzaamheidslening. Met dit product helpen we klanten om de energielabels van hun vastgoed te verbeteren met een kosteneffectief en eenvoudig proces. Deze lancering weerspiegelt de voortdurende toewijding van NIBC aan duurzaamheid en ons streven om klanten actief te ondersteunen bij het verduurzamen van hun investeringen.”

Share Button