Pensioenfonds Zorg en Welzijn start campagne ‘Betere Wereld’

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) start op 24 augustus met de campagne ‘Betere Wereld’. Centraal in de campagne staat de boodschap dat een pensioen pas echt wat waard is als je het krijgt in een leefbare wereld. Daarom moet pensioengeld niet alleen goed worden belegd, maar moeten beleggingen ook bijdragen aan een leefbare wereld. PFZW wil de pensioendeelnemers daarvan bewust maken. De campagne is ontwikkeld door Lemz en de mediastrategie is in handen van Stroom.

Centraal in de campagne staat de website Pfzw.nl/beterewereld. Daar laat PFZW voorbeelden zien van investeringen die zij doet voor een betere wereld en kunnen mensen door te stemmen laten weten waar zij vinden dat PFZW tijd en aandacht aan moet geven. Met een tv-commercial en online banners wil het fonds mensen motiveren naar de website te gaan.

Lees het volledige artikel

Share Button